V torek, 1. 9. 2020, je prvi šolski dan. Jutranji privozi so po običajnem voznem redu (glej spodaj)

Zbor na šolskem igrišču je ob 8.00, kjer bo učence pozdravil ravnatelj. Nato se bodo z razredniki odpravili v učilnice. Pouk po prilagojenem urniku bo potekal od 8.20-12.35. Učenci bodo imeli prvi šolski dan malico in kosilo. Odvozi bodo enkratni ob 13.00. Podaljšano bivanje bo organizirano po urniku do 16.00.

Učenci naj imajo prvi šolski dan s seboj copate, torbo, peresnico, zvezke in knjižnično izkaznico.

Sprejem prvošolcev je ob 10.10 na šolskem igrišču (v primeru slabega vremena v telovadnici).

Letošnje šolsko leto zaradi vsesplošno znanih zdravstvenih razlogov začenjamo po modelu B. Učenci bodo vseskozi v matičnih učilnica, kjer bo potekala večina ur pouka. Držati se bo potrebno priporočil NIJZ, ki veljajo za vse javne prostore v državi. Kar ste že navajeni iz vsakodnevnega življenja. Mednje sodi tudi nošenje obrazne maske za učence starejše od 12 let, redno umivanje rok oz. razkuževanje in držanje medsebojne varnostne razdalje. Vsak mora poskrbeti za svojo varnost.

Vsa podrobna navodila bodo učenci prejeli prvi dan. Poskrbeli bomo, da bo pouk potekal nemoteno, prav tako tudi vzgoja in socializacija učencev. Nadaljevali bomo s sistemom, ki je bil pri nas v veljavi junija, ko smo se vrnili v šolske klopi po zaprtju šol.

Podaljšano bivanje in jutranje varstvo ter varstvo vozačev poteka po ustaljenem urniku.

Urniki

Vozni red

Related Images:

Dostopnost