Učenci 2. a smo se v petek, 20. 9., z vlakom odpeljali v Trebnje. S pobratenimi prijatelji iz 2. r OŠ Ferda Vesela iz Šentvida pri Stični smo se podali na Vrhtrebnje. Med strmo potjo navzgor smo vzpostavljali stike, se spoznavali in poklepetali. Na vrhu smo si izmenjali darilca. Pred odhodom na vlak smo se posladkali s sladoledom. Luštno je bilo. Komaj čakamo, da se spet srečamo.

Matija Bagon:”Všeč mi je bilo, da smo šli po velikanskih stopnicah. Preštel sem jih. Bilo jih je 84. Všeč mi je bilo, ko smo se peljali z vlakom.”

Žan Podlogar: “Všeč mi je bilo, ko mi je prijatelj dal čokolado.”

Žan Črček: ” Dobro mi je bilo, ko smo se furali. Padal sem in se ob tem zabaval. Najboljši je bil sladoled.”

Filip Zupančič: “Všeč mi je bilo, da smo lahko tekli do cilja, sladoled in hoja. Videl sem svojega prijatelja Vida. Spoznal sem še Daria, ki se je smejal za vsako figo.”

Jasna Vodnjov: “Na pohodu mi ni bilo všeč, da sta se mi dve punci smejali, ker sem padla. Všeč mi je bilo, da smo skupaj jedli sladoled.”

Zarja Pekolj: ” Všeč mi je bilo, da sem spoznala Tinkaro. Všeč mi je bilo, da smo hodili.”

Peter Golob: “Srečal sem Vida. Bil je moj prijatelj. Dal mi je sladkarije. Je prijazen. Všeč mi je bilo tudi, ko sem se pogovarjal z Žanom.”

Ema Zemljak: “Srečala sem mojo prijateljico iz otroštva. Spoznala sem tudi Marijo. Ni mi bilo všeč, ko smo hodili zelo visoko. Všeč mi je bilo, ko smo jedli sladoled in ko smo bili na vlaku.”

 

 

Related Images:

Dostopnost