Poročilo s športnega dne:

Športni dan se je izšel po načrtu. Vreme bilo ravno pravšnje za pohod, tudi naša pripravljenost je bila ustrezna. Druženja z učenci OŠ Ferda Vesela so se naužili predvsem učenci od 1. do 5. razreda. Na šoli so nas toplo sprejeli in nam razkazali mozaik ter prostore šole.

Ker pa besede povedo več kot fotografije, si oglejte galerijo, ki jo bomo sproti še dopolnjevali.

 

 

 

 

 

 

V sredo, 9. 10. 2019, se bomo podali na raziskovanje šolskega okoliša. Tokrat bomo odšli proti Šentvidu pri Stični, kjer bomo obiskali tudi OŠ Freda Vesela.

Učenci 1. in 2. razreda bodo odšli ob 8.00 z avtobusom do Radohove vasi, od tam dalje pa po stran poteh do OŠ Freda Vesela in nazaj do avtobusa. Povratek v šolo bo do 12.30.

Učenci 3., 4. in 5. razreda, bodo ob 7.30 odšli z avtobusom do Radohove vasi, od tam dalje pa po stran poteh do OŠ Freda Vesela in nazaj do avtobusa. Seveda bo zanje pot malce daljša, kot za mlajše učence. Povratek v šolo bo do 12.30.

Učenci od 6. do 9. razreda pa bodo ob 7.30  odšli peš izpred šole in bodo hodili vse do OŠ Freda Vesela in nazaj. Povratek v šolo je predviden do 14.30.

V šoli bodo prejeli šolsko malico. Za učence od 1. do 5. razreda bo organizirano tudi kosilo, za učence od 6. do 9. razreda pa ta dan kosila ne bo.

Učenci naj bodo športno obuti, primerno oblečeni (zjutraj bo hladneje, opoldan topleje), s seboj naj  imajo v nahrbtniku:

  • plastenko vode, ki jo bomo dotočili ob poti,
  • dodatno malico in
  • majico za preobleči.

Prosimo, da učenci na pohod ne nosijo sladkih pijač, energijskih pijač in sladkarij.

Related Images:

Dostopnost