V petek, 27. 10. 2017, je na osnovni šoli Veliki Gaber potekalo filmsko popoldne, ki smo ga poimenovali KINO GAB’R. Dejavnost se je začela z zanimivim poligonom, ki so ga premagovali predvsem mlajši in se ob tem še posladkali. Sledila je pogostitev udeležencev, učencev in njihovih staršev, za katero smo bili nagrajeni s prostovoljnimi prispevki. Goste smo pogostili z različno pijačo, s pokovko in palačinkami.

V drugem prostoru smo nato predvajali  film Kapitan Fantastični. Film opisuje življenje v ameriški družini, kjer oče po smrti mame prevzame vzgojo večjih otrok. Da bi otroke obvaroval pred pastmi in nepotrebnim balastom sodobne potrošniške družbe, se naselijo v divjini, kjer živijo z naravo, poučuje pa jih sam. Vendar vse ni tako idilično…

S kokicami je pogostil obiskovalce Nik, s palačinkami pa se je trudilo več deklet: Ela, Aglaja, Sara in Monika. Igre sta organizirala in izpeljala Maj ter Matej. Pri filmu, prostovoljnih prispevkih ter sprejemu pa so bili Vanja, Jan, Franci, Tim in Žiga; za pijačo je skrbel Uroš. Večer je bil uspešno izpeljan in smo zelo zadovoljni. Podobno dejavnost bomo organizirali spet v decembru, ko bo srečelov. Vabljeni!

Zapisala : Ema Gnidovec, 9. razred

Foto: Metka Klemenčič, razredničarka

Related Images:

Dostopnost